.Jeg må få komme med en kommentar til journalist Lars Frøsland sin 5 siders store reportasje 15. november om Aune/Gilje som de første homofile vidde i Flekkefjord.

Da gikk det ikke så lenge før første telefonen kom til redaksjonen: "Får vi flere slike homofile oppslag i avisen, så sier vi opp avisen på dagen"!

Folk tenker sitt og ser ytringsfriheten i Norge blir kraftig redusert pga. nye lover. For en del av de nye lovene gir folk munnkurv - og noen kjenner på kristendoms-fobi og forfølgelse i hverdagen.

Nå sier Bibelen at en skal elske sine fiender og ikke fordømme noen, for dommen hører Herren til. Men bedømme det skal vi alle! Etter pinsedag heter det også at "en skal lyde Gud mer enn mennesker"! I Johs. 8. kap. sier Jesus til de skriftlærde og fariseerne som hadde grepet en kvinne på fersk gjerning i hor: "Den av dere som er uten synd, han kaste den første sten på henne"! Da gikk de alle bort, de eldste først og Jesus ble alene tilbake med kvinnen. Da sier Jesus til kvinnen: "Har ingen fordømt deg? Heller ikke jeg fordømmer deg, gå bort og synd ikke mer"!

Disse skriftlærde og fariseere hadde i alle fall en øm samvittighet, men har det norske folk det i dag?

Profeten Daniel gikk i bønn for sitt folk og sa: "Vi har syndet"! Han tok seg selv med, kap. 9. Abraham gikk i forbønn for Sodoma og Gomorra og Gud lovet å spare folket om det var 10 rettferdige. Men vi leser i 1. Moseb. 18. - 19. kap. om resultatet, og så sier apostelen Peter i 2. Pet. 2, 4 - 10 at Lot led dag for dag av det han så og hørte av all slags synd. Gud satte disse byene til et forbilde, et tegn, på de ugudelige i framtiden, i endetiden. Har vi kommet til endetiden siden millioner dør av Hiv/Aids i verden etter 1985, slik TV-innsamlingen for noen år siden sa oss? Som kristne ser vi med sorg på utviklingen i Norge og de nye lovene som er kommet etter 2006.

Vår gamle kristne kulturarv de siste 1000 år blir forkastet og den bibelske lære fra Rom.1, 1. Kor. 6 og 2. Tim. 3 blir byttet ut med helt nye lover. En elite i folket lager lover over hode på folk, korte høringsfrister legges til julestrida/sommerferien? Norske lover er nå fulle av uttrykk de fleste ikke har kjennskap til, mens Bibelens kjente ord om etikk og moral forkastes!Hør bare noen nye ord fra lovene: "Yogyakarta-prinsippene, LHBTI-bevegelsens ideologi, Rosa kompetanse, skeiv teori, regnbueflagget, FRI, konverteringsterapi, definere seg selv som han, hun, intetkjønn (29 kjønn i USA), bifile og transer"? Ingen "Normer" gjelder lenger og alle må likevel tolerere alt?

En høring på Stortinget 5. november i år tok opp "en regnbuepolitikk for kjønns- og seksualitetsmangfold" i Norge. Stortinget skal 11. desember 2019 behandle en rekke radikale forslag som forsøker å flytte gamle grensesteiner i samfunnet vårt - særlig om donor, sædbanker, medmor og angriper familen, barnet og - noen vet ikke om far!

Det holdes kurs for politiet, helsevesen, barnevernet, ungdomspykiatri, skoleverket, transtematikk, seksuelle minoriteter (3. kjønnskategori), NAV, UD m.m.! Er det "gresk" for de fleste av oss i disse merkelige tider?

Bibelen oppfordrer oss til å ha blikket festet på Jesus og ikke bli fanget av alt som skjer rundt oss. Gud har løsningen for vår tid, bedre en Yogyakarta - prinsippene.

Kanskje Agder kan informere oss om disse nye prinsippene fra FN, EU og norske lover, det som nå gjelder i våre nye lover, men som ingen vet hva er?