Åpner opp for besøk på rådhuset og sykehjem

BESØK: Rådhuset åpnes for avtalte besøk fra tirsdag. Også kommunens sykehjem kan ta imot besøk.

BESØK: Rådhuset åpnes for avtalte besøk fra tirsdag. Også kommunens sykehjem kan ta imot besøk. Foto:

Det åpnes opp for mer besøk på sykehjem og for besøk etter avtale på rådhuset i Kvinesdal.

DEL

Det opplyser ordfører Per Sverre Kvinlaug i en orientering fra kommunen.

Rådhuset, som har vært stengt for publikum og besøk siden 13. mars, vil fra tirsdag ha vanlige åpningstider, kl. 08.00 – 15.00. Dog med noen begrensninger.

– Vi har dessverre ikke anledning til å ta imot drop-in besøk. Timeavtaler må derfor bestilles på forhånd via telefon 38 35 77 00, opplyser ordføreren.

Besøk på sykehjem

Sykehjemmene i Kvinesdal åpner også opp igjen for mer besøk.

– Vi er glade for å kunne åpne opp for mer besøk ved våre sykehjem. Vi ønsker å være fleksibel og legge til rette for mange besøk, men vi må samtidig ha et tydelig fokus på smitteforebyggende tiltak.

Dører vil fremdeles være låst, og en må avtale besøk på forhånd med den aktuelle avdelingen. Reglene om minst 1 meter må overholdes, men det foretrekkes helst 2 meter avstand under alle besøk. Videre er det kun tillatt med maks 5 personer totalt, og uansett ikke flere tilstede enn at avstandskrav kan etterfølges, heter det blant annet i retningslinjene for besøk.

146 er testet

Det er fortsatt ingen nye tilfeller av koronaviruset i kommunen.

– Ved Kvinesdal legesenter er antall testede personer 146. Det er ingen nye påviste tilfeller pr. 5. juni, men det foreligger ikke prøvesvar på alle testede, informerer ordfører Per Sverre Kvinlaug.

Artikkeltags