Gå til sidens hovedinnhold

Avslutning for håndballen: Delte ut medaljer og feiret med pizza

Alle lagene til Kvinesdal håndballklubb har hatt sine avslutninger.

J14 hadde sin på mandag og det ble Martine Aagedal som ble årets spiller, Tomine Rafoss ble toppscorer, Kristina Hompland fikk premie for årets fremgang og Gabriella Sorgity fikk årets innsatspokal. Disse jentene fikk spilt 5 seriekamper før nedstengningen trådde til. Trener for dette laget har vært Silvia Nilsen.

På tirsdag så var det resten av lagene som hadde sine avslutninger. Først ut var J10 og G9 – 10. Der var det utdeling av medaljer og pokaler til alle spillerne, så var det pizza og brus (som gikk ned på høykant) og til slutt av det noen leker som alle deltok på.

J10 fikk spilt 2 turneringer før nedstengningen kom og G9 – 10 fikk ikke spilt noen ting. Trenere for disse lagene har vært Linn Egeland og Linda T. Homme.

Etter på så var det J11 og J12 som hadde sine avslutninger i hvert sitt som i Kvinesdalhallen. J11 fikk bare spilt én turnering, pluss noen treningskamper mot Flekkefjord før det ble slutt. De har til sammen vært 14 spillere på laget og de er ett av få lag som har fått flere spillere i årets sesong.

J12 fikk bare spilt 4 kamper i årets sesong. De håper lenge på at de skulle få spilt mer, men på grunn av pandemien så ble det en amputert sesong. Trenerer for J11 har vært Linda T. Homme og Linn Egeland og for J12: Lene Orre og Lene Røgenes.