Gå til sidens hovedinnhold

Barne- og familieminister Kjell Ingolf Robstad må gå

Meninger Dette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

Alle mennesker kan gjøre feil, men dette var ikke en forglemmelse eller en feil. Dette var en bevist handling der også løgn inngår får å slippe å betale skatt til fellesskapet. At ikke Robstad selv trekker seg som medlem av regjeringen, vitner om dårlig dømmekraft og selvinnsikt. Slike statsråder kan Norge "rett og slett" ikke ha.

Derfor må nå politiet snarest starte opp en etterforskning av Robstad. Videre må statsminister, Erna Solberg, vise politisk handlekraft ved at Robstad, snarest må gå av som: Barne og familieminister. Når det gjelder stillingen som partileder i KrF, så er det noe partiets organer og medlemmene må finne ut av.

Fra før har KrF-Robstad gutteromssaken der han som en gift mann med kone og barn fremdeles hadde hjemmeadresse på gutterommet - når han i virkeligheten bodde med familien i Oslo.

Hadde stortingsvalget vært nå til mandag så tviler jeg på at KrF leder og statsråd, Kjell Ingolf Robstad, hadde hadde fått velgernes tillit og blitt valgt som stortingsrepresentant fra Vest-Agder valgdistrikt. Nok er nok - her må det snarest ryddes opp - Robstad må gå!