De små sjarmtrollene skapte en flott opplevelse for familiene på klubbhuset. Med musikk, bevegelser, strofer og kostymer, ble det en fornøyelig forestilling. Og det var noen aktuelle temaer som dukket opp.

Her kan man gjenoppleve litt av selve forestillingen. Gjenfortalt av Ragnhild Brekka Olsen:

«I år møtes vi hos filleonkel Abraham, en lykkelig uviten ku og Lille My, på Dyreknuten.

Aller først får vi møte og høre historien om «Larven aldri mett», som dukker opp på gården. Larven treffer på noe lam og bjørner. Som synger sanger for han. Før han til slutt dukker opp i et selskapsfat og blir så mett at han går i dvale.

På Dyreknuten er det trange tider. Strømsparing, og elva er tørket inn. Heldigvis fins det håp. Fader Jacob, Espen Askeladd og medhjelperne hans, kommer fra Nederland. De har med seg en magisk klokke. Det er kun to viktige ting – Trollet må ikke stjele klokka og klokka må aldri slå 12, ved midnatt. Da er den ikke magisk lengre. Mens kua og Abraham dusjer leeeenge kommer trollet og hjelperen for å stjele klokka. Da henter lille My Askeladden som kappspiser med trollet for å vinne tilbake klokka.»

Tilskuere og aktører

– Barna er små musiske mennesker. Vi bruker sanger barna liker å synge. De som vil, får mulighet til å synge i mikrofon. De eldste barna fremførte en dans til elektrisk av Markus og Martinius. Barna er både tilskuere og aktører i sine egen forestilling. Barna har laget mange ulike kulisser og rekvisitter.

Store og små i Feda barnehage, skapte magiske øyeblikk i en eventyr historie, som heldigvis endte godt.