Jeg er 11 år og går på aktiviteter i Flekkefjord mange ganger i uken. Etter at prisene ble endret og vi fikk nye ferjekort er det vanskelig å finne ut hvordan man kan komme seg til fastlandet på en så billig måte som mulig. Er det noen kort eller noe jeg kan kjøpe sånn at det blir billigere for meg?

Det er et problem at det er så dyrt med ferje. Det kan føre til at det er mange som ikke får gått på fotball eller andre aktiviteter. Etter den nye ordningen har det blitt 32 kr dyrere, enn det var før hvis man tar kollektivtransport til byen. Dette er et problem for de som bor på Hidra og vi vil at det skal bli billigere. Aller helst vil vi ha tunnel eller bro. Kan noen av dere politikere jobbe for at dette blir billigere eller ikke? Jeg håper at dere kan gjøre noe med dette. Jeg fikk helt sjokk da jeg fant ut hvor høy den nye prisen er. Jeg synes de som jobber på ferja er hyggelige og det er ikke deres feil at det er dyrt. Er det rettferdig at folk som bor på Hidra skal betale mye mer enn de som bor i Flekkefjord og andre utkanter for og gå på fritidsaktiviteter? Hva med foreldre som er skilt der for eksempel mammaen ikke har fulltidsjobb og hun må betale for at alle barna hennes skal gå på aktiviteter i Flekkefjord?

Dette kan føre til at hun ikke har råd til å sende barna på aktiviteter i byen. Det kan derfor bli forskjell på barn som får gå på fritidsaktiviteter og barn som ikke kan det. Ferja gikk med et stort overskudd i fjor. Jeg synes derfor det er urettferdig at prisene er satt opp, slik at det går utover barn og ungdom som skal på fritidsaktiviteter.