Gå til sidens hovedinnhold

Ble takket for sjøbunn-innsatsen

Artikkelen er over 1 år gammel

Jan Kåre Hansen (H) benyttet sjansen til å takke Terje Aamot fra Rene Listerfjorder for innsatsen med prosjektet for rydding av sjøbunnen i Flekkefjord.

For abonnenter

– Det har vært et vanskelig prosjekt. Vi måtte lage ny tiltaksplan etter at det gikk ras på sjøbunnen. Det har vært en flott prosjektgruppe som har klart å ta raske avgjørelser i en vanskelig situasjon. Det var tøft å sitte i denne gruppen når media og folk på Facebook, hamret løs, men vi var valgt til å gjøre det beste vi kunne, sa Jan Kåre Hansen til bystyret.

– Noe av det som var i media var så tøft for noen at jeg håper ikke det skjer igjen i andre saker. Resultatet av fjordryddingen er kjempepositivt for fjorden. Vi var heldige som fikk drahjelp fra departementet, ellers måtte vi kanskje gjort alt selv. Jeg er imponert over Terje Aamot sin håndtering av media og arbeidsgruppen. Jeg vil spørre ordføreren om Aamot kan komme frem. Jeg har lyst til å takke, han for innsatsen.

– Jeg vil bare skrive under på det Jan Kåre Hansen sier. Det har vært tøffe diskusjoner på Facebook og i avisen. Det er gledelig at vi har fått 37 millioner kroner og at fjorden har blitt ren. Det har det pågått en vanvittig god jobb i den arbeidsgruppen, sa Jan Sigbjørnsen (H).

– Vi er imponert over den jobben du har gjort derfor vil jeg på vegne av Ruth Åse Tesdal (Sp), Jan Sigbjørnsen og meg selv gi deg en liten oppmerksomhet, sa Hansen og overrakte blomster til Aamot.

Det var ingen andre i bystyret som hadde kommentarer til sluttrapporten om fjordryddingen.