Gå til sidens hovedinnhold

Borteseier til FHK-juniorene

Slo Grindheim.

Juniorserien, håndball, søndag

Grindheim - FHK 14-21 (5-9)

Jentene kan nok engang juble over en fantastisk spilt kamp og god seier i boks. Dette var kvelden det meste stemte for jentene.

I kveld hadde vi forutsett at det ville bli en tøff kamp, vi var klare på at vi måtte være på fra første stund for å ikke havne bakpå. Vi bestemte oss på forhånd at vi skulle få ned tempoet deres i angrep med å hele tiden låse opp og stykke opp spillet deres, dette klarte vi helt glimrende.

Jentene sto steinbra i forsvar og Grindheim slet med å komme seg mot mål. Etter 15 minutter hadde vi allerede skaffet oss en 5 måls ledelse. I angrep begynnert samspillet å sitte ordentlig bra og jentene er gode på å spille hverandre gode. Vi valgte å kjøre rolige angrep og bygge opp spillet gang for gang. Vi kjører på gode avtaler vi har avtalt på forhånd og griper mulighetene når vi får den.

Trekker frem Eline Birkeland Log og Andrea Dyrli Log for for det gode samspillet dem har sammen. Eline er god på utfordre å skape rom videre for sine andre medspillere, deriblant Andrea som kan notere seg som kveldens toppscorer med hele 10 mål. Men absolutt alle gjør en veldig god kamp i dag og det føltes deilig å ta med oss 2 poeng hjem.

Neste hjemmekamp er søndag 8/11 kl. 12.00 mot Øvrebø. Jentene ønsker seg masse publikum som kan være med å lage god stemning og hjelpe til med å skaffe oss 2 poeng til.

Målscorere:

Andrea Dyrli Log 10

Emina Bahtijar 3

Fride Grønstøl Leinebø 3

Eline Birkeland Log 2

Tomine Birkeland Log 1

Johanne Uglem 1

Anne Abrahamsen 1