Gå til sidens hovedinnhold

De frivilliges mange oppgaver

Artikkelen er over 2 år gammel

Fjellparkfestivalen er rett rundt hjørnet. Den siste dagen byr på hardt arbeid for Fjellparken-teamet.

I morgen starter den tre dager lange musikkfestivalen i Flekkefjord. Norges eldste rockefestival drives av dugnad og frivillighet. Ungdommene som driver festivalen gjør mye mer enn å bare stelle i stand i parken. I år har de eget festivalkontor på Galleri Bøgwald.

Fjellparken-stæsj

Ungdommene Dag Even Krossli Reppen, Jonas Gürgen og Sander Gøgsig Årli har rigget seg til med bord og stoler utenfor Galleri Bøgwald. Her skal de stå helt til fredag. Jobben er å nå ut til Flekkefjords befolkning. Ungdommene selger både billetter til årets festival, og capser, shorts, gensere og t-skjorter med Fjellparkendesign. Årets design er laget av Dina Dizdarević.

- Designet skal forestille to rocka personer, som gjerne tar turen til festivalen, forteller Jonas Gürgen.

Nye lokaler

Det er første gang Fjellparken-teamet har festivalkontor på Galleri Bøgwald. De har enda ikke hatt like stor pågang som ønsket, men håper at flere tar turen utover uken.

- Vi har festivalkontor hvert år, men det er første gang vi sitter her på galleriet. Jeg tror kanskje ikke folk er så opplyste om hvor vi sitter, så jeg håper folk kommer innom når de ser oss, sier Gürgen.