↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked

Nils Kloster AS

Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

38 35 88 53

Besøksadresse

Nesgata 19
4480 KVINESDAL
 1. Beskrivelse

Velkommen

Firmaet ble startet opp i 1927 av Nils Kloster, og har i dag 22 ansatte. Vi definerer oss selv som en totalleverandør og kan tilby følgende:

Vi er autorisert elektro installatør og godkjent rørlegger. Service, kvalitet og konkurransedyktige priser står i høysete hos oss.

Som Power forhandler fører vi et godt utvalg i brune, hvite varer og belysning. Vi tilbyr også våre kunder eget serviceverksted.

Ta kontakt med oss både når det gjelder små og store jobber og du skal få vår største oppmerksomhet.

 

Kjære kunde!

I Nils Kloster AS har vi i alle år drevet med service, store og små oppdrag, hjemme hos folk og hos bedrifter. Dette er noe vi vil fortsette med, også i tider som dette. Vi følger myndighetenes råd om hygiene og andre forhåndsregler for å redusere smittefaren. Dere som kunder skal føle dere trygge når våre rørleggere og elektrikere er på oppdrag hos dere.

Dere vil bli ringt opp av oss før avtalt tidspunkt for oppdraget. Vi ønsker at dere varsler oss dersom noen i husstanden har symptomer som forkjølelse. Og flytte avtaler til senere tidspunkt er bedre enn å utsette hverandre for smittespredning.

Alle våre saksbehandlere er tilgjengelig på telefon som før. Ønsker dere å besøke kontoret er det bare og ringe på forhånd å avtale tidspunkt. Ellers er vi like tilgjengelig på e-post som før.

Vi håper vi kan fortsette som før med de pålagte sikkerhetstiltakene som er anbefalt, slik at både dere kunder og våre arbeidere er sikre. Det er viktig for samfunnet nå å opprettholde driften hos de som kan. Denne dugnaden er den viktigste i vår tid.

Med vennlig hilsen oss i Nils Kloster AS

 

Elektriker

Nils Kloster AS er en lokal elektroentreprenør som gir deg kvalitet i montasje og har stort fokus på god service. Vi er medlem av elektrikerkjeden EL-Proffen, Norges største.

EL-Proffen-kjeden består av mer enn 4000 elektriker gjennom profesjonelle installasjonsbedrifter i hele Norge.

Nils Kloster AS er Autorisert elektroinstallatør, og medlem av Nelfo. Vi har også NKOM autorisasjon for tele, data og andre kommunikasjonsanlegg.

Vi utfører det meste innen elektriske installasjoner innen offentlige bygg, næringsbygg og privatmarked. Ta kontakt for rådgivning og uforpliktende tilbud.

 

Vi kan tilby blant annet:

 • Solcelle installasjoner
 • Elkontroller
 • Belysning
 • Rehabelitering av sikringsskap
 • Tele og data installasjoner
 • RiksTv og parabol antenner
 • Reparasjon av hvitevarer
 • Varmeløsninger

Gå inn på denne siden: www.elkoboligpartner.no/nils-kloster-as

 

 

Rørlegger

Rørlegger med lokal godkjenning i Kvinesdal og omliggende distrikter.

Vi er medlem i Varme & Bad kjeden og har ansatte m/mesterpapirer. Vi har jobber innen offentlige bygg, næringsbygg og privatmarked.

I våre forretningslokaler tilbyr vi alt du trenger til badet, flere utstillingsmodeller.

 

Leverandører vi bruker er blandt annet:

 • Foss Bad
 • Linn Bad
 • Porsgrund
 • m/flere

Vi selger varmepumpe m/montering, samt at vi tilbyr tjenestene spylevogn og inspeksjonskamera.

Pr. i dag har vi ansatt 4 rørleggere og 1 lærling.

http://nilskloster.vb.no/

Godkjenninger og sertifiseringer

 • Nelfo