↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

38 32 17 23

Besøksadresse

Svegeskogen 9
4400 FLEKKEFJORD
  1. Beskrivelse

Stangboli Bygg AS ble etablert av Oddbjørn Stangborli i 1987.

 I over 30 år er det samlet en høy kompetanse på alle typer nybygg og rehabiliteringer av  bevaringsverdige bygninger.

I tillegg  er det bygget opp en allsidig kompetanse på søknadsarbeid mot offentlige tilskuddsmyndigheter bla. kulturminnefondet, for rehabilitering av gammel bebyggelse.   Ta kontakt med oss hvis du lurer på noe i denne forbindelse.  Vi står gjerne til tjeneste, og kan fylle ut og sende søknaden for deg.

 

Vi kan også ivareta dine interesser som ansvarlig søker mot offentlige myndigheter for alle typer rehabiliteringer og nybygg, og vi kan gjennomføre hele søknadsprosessen frem til innflytting. Har du ei tomt eller «et stykke land» som utgangspunkt kan vi hjelpe deg hele veien !

 

I 2019 er vi totalt 17 tømrere med fagbrev, en hjelpearbeider og en lærling. Vi er 4 i administrasjonen, to av dem har byggmesterutdanning.

Vi tar på oss oppdrag i alle våre nabokommuner ! Bruk gjerne [email protected] hvis du ønsker et tilbud, så kontakter vi deg tilbake.  Vi kommer gjerne på besøk!

Stangborli Bygg AS er en allsidig og solid tømrerbedrift som tar alle typer oppdrag.

 

Rehabilitering

Vi utfører det meste av tømrer og snekkerarbeid. Stangborli Bygg AS er spesielt gode på rehabilitering, og har opparbeidet særs god kompetanse på å rehabilitere eldre bygg.

Vi kommer gjerne til deg på befaring for å gi deg et prisoverslag.

Send oss en e-post til ring 38 32 17 23 / 911 54 993.

 

Nybygg

Stangborli Bygg AS er en erfaren tømrerbedrift som tar alle typer oppdrag, fra små oppdrag til større industri- og leilighetsprosjekt.

Skal du bygge nytt er det en trygget å la fagfolk gjennomføre jobben. Foruten vår egen faglige kompetanse, kunnskap og serviceinnstilling, samarbeider vi med andre faggrupper for å kunne levere en totalpakke. Vi satser alltid på å samarbeide med lokale partnere.

Godkjenninger og sertifiseringer