↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

919 00 490

Besøksadresse

Jens Bjelkes Gate 12
0562 OSLO
  1. Beskrivelse

Skal du selge bolig i Flekkefjord eller omegn?

 

Få mest ut av boligsalget ved å sammenligne eiendomsmeglere før du tar et valg. Eiendomsmegler.no gjør sammenligningen så enkel som mulig for deg. 

 

Det eneste du trenger å gjøre er å fylle ut et kort skjema på Eiendomsmegler.no. Så kan du sammenligne og velge megleren som gir deg det beste tilbudet. Akkurat slik som Forbrukerrådet anbefaler.

 

Få tilbud fra inntil 5 lokale meglerkontor

Eiendomsmegler.no jobber aktivt for å samarbeide med meglere over hele landet, også lokalt i Agderområdet. Målet vårt er å gjøre boligsalget ditt så enkelt og godt som overhodet mulig. 

 

Enten du bor i Flekkefjord, Kvinesdal, Sirdal, Lund eller Sokndal vil du få tilbud fra lokale og nasjonale meglerkontorer. Etter at du har fylt ut skjemaet og mottatt tilbud, kan du enkelt sammenligne meglerne og vurdere hva du synes er viktig. 

 

Er du mest opptatt av pris, lokalkunnskap, erfaring eller personlig kjemi? Kjenn på tilbudene, og velg megleren du synes har gitt deg det beste tilbudet. 

 

Ettersom meglerne vet at de konkurrerer med hverandre om å få deg som kunde, kan du være sikker på at de tilbyr deg den beste prisen og kompetansen. 

 

Hva trenger du hjelp med?

På Eiendomsmegler.no finner du ikke bare hjelp til salg av bolig. Vi tilbyr blant annet disse sammenligning av disse tjenestene:

 

 

Dessuten kan du finne svar på mange vanlige spørsmål om boligkjøp og -salg i artiklene våre. Noen av de mest populære er: 

 

 

Du kan se alle artikler her

 

Kort oppsummert

Alt du trenger å gjøre for å motta tilbud fra flere meglere er å 

 

  1. Fyll ut skjemaet 

  2. Motta tilbud

  3. Sammenlign og velge beste megler

 

Hvem driver Eiendomsmegler.no?

Tjenesten drives av det norske IT-selskapet Nettbureau AS. Selskapet har over ti års erfaring med anbuds- og sammenligningstjenester, og er i dag en av skandinavias ledende produsenter innen sin nisje. Noen av deres mest kjente tjenester inkluderer Lån.no, Hus.no og Flytte.no