↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

919 00 490

Besøksadresse

Colletts gate 10A
0169 OSLO
  1. Beskrivelse

Finn den billigste strømavtalen i Flekkefjord og omegn

 

Nå er det enkelt å få oversikt over de beste tilbudene på strøm i Agder. Spar flere tusen kroner på å bytte strømavtale via Strøm.no i dag. 

 

Det er ikke alltid lett å vite hvilken strømavtale som er best for deg. 

Strømprisen påvirkes av faktorer som vær, vind og det europeiske kraftmarkedet. Samtidig kan det være vanskelig å vite forskjellen på begreper som spotpris, variabel pris, fastpris, innkjøpspris og timespot. 

Strøm.no samarbeider derfor med strømselskaper som leverer strøm i Agder, slik at du på en lettvint måte kan sammenligne leverandører og finne en billigere strømavtale enn den du har i dag. 

 

Få tilbud på strøm 

Strøm.no henter data fra Forbrukerrådet, Norges vassdrags- og energidirektorat, og den nordiske kraftbørsen NordPool for å finne strømavtalen som passer deg best. 

 

Ønsker du å gjøre minst mulig selv, kan du fylle ut skjemaet på nettsiden. Da blir du kontaktet av leverandører som gir deg spesialtilbud på strøm, uansett hvor du bor i Flekkefjord eller omegn. 

 

Ja takk, jeg ønsker spesialtilbud på strøm!

 

Sammenlign strømpriser

Foretrekker du å ha full kontroll selv, kan du i stedet benytte deg av strømkalkulatoren vår. Fyll inn postnummer og ditt omtrentlige strømforbruk, så kalkulerer vi hvilken avtale som passer deg best! 

 

Ja takk, jeg vil sammenligne strømpriser selv!

 

Personvernet ditt ivaretas

Strøm.no er svært opptatt av personvern. Derfor kan du være trygg på at informasjonen din behandles på rett måte. All informasjon du sender inn via skjemaet krypteres over en sikker tilkobling. I tillegg videreformidler vi informasjonen din kun til relevante strømleverandører som kan gi deg en god avtale. 

 

Nyttig om strøm

Ønsker du å ta et ekstra godt valg, kan du lese våre mange artikler med nyttige råd og tips. Noen av våre favoritter er: 

 

 

Om Strøm.no

Strøm.no drives av det norske IT-selskapet Nettbureau AS. Vi har over ti års erfaring med anbuds- og sammenligningstjenester, og er i dag en av skandinavias ledende produsenter innen vår nisje. Noen av våre mest kjente tjenester inkluderer Bestevarmepumpe.no, Mobiltelefoni.no og Eiendomsmegler.no.