↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

919 00 490

Besøksadresse

Colletts gate 10A
0169 OSLO
  1. Beskrivelse

Sammenlign tilbud fra rørleggere i Flekkefjordregionen 

Fyll ut et enkelt skjema, og få tilbud fra flere rørleggere i Flekkefjord som kan hjelpe deg. Sammenlign selv og velg det beste tilbudet.

 

Få en bedre avtale

Forbrukerrådet anbefaler å hente inn tilbud fra flere leverandører når du skal velge håndverker. Rørlegger.no gjør det lett for deg å sammenligne priser fra flere lokale rørleggere.

 

Alt du trenger å gjøre er å fylle ut et enkelt skjema med informasjon om jobben, og la rørleggerne i Flekkefjordregionen komme til deg med sitt beste tilbud. 

 

Prøv skjemaet selv på Rørlegger.no

 

Personvern er viktig for oss. Informasjonen du sender inn via skjemaet krypteres over en sikker tilkobling, slik at du kan være trygg på at personvernet ditt ivaretas. 

 

Gratis og uforpliktende

Å motta tilbud gjennom Rørlegger.no er både gratis og uforpliktende. Det betyr at du enkelt kan sammenligne tilbud fra de aktuelle rørleggerne i Flekkefjord og omegn, uten forpliktelser. 

 

Siden rørleggerne vet at du står fritt til å takke nei og at du får flere tilbud, vil de gi deg et konkurransedyktig tilbud for å få deg som kunde. Dermed får du raskt oversikt over markedet og prisklassen jobben du skal ha utført er i.

 

Usikker på hvordan du skal sammenligne tilbudene du får? 

 

Selskapet bak Rørlegger.no

Rørlegger.no drives av IT-selskapet Nettbureau AS. Vi utvikler anbuds- og sammenligningstjenester på nett. Vi ønsker å gjøre det enklere for forbrukere å få oversikt over gode tilbud, slik at de velger tilbud til konkurransedyktige priser.

 

Vi står bak andre markedsledende anbudstjenester som Hus.no, Strøm.no og Bestevarmepumpe.no.