↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

968 10 523

Besøksadresse

Hulda Garborgs vei 13
4020 STAVANGER
  1. Beskrivelse

Refinansiere.net Finn beste lån til refinansiering uten krav til sikkerhet

Du kan låne inntil 500 000 kroner for å refinansiere for eksempel kredittkort, forbrukslån og kjøp foretatt på avbetaling. Du trenger ikke stille med pant eller kausjonist, og vil som regel få langt lavere renter enn det du betaler i dag. Sjekk mulighetene for å innfri den dyre gjelden i dag.

 

Låneeksempel: 230.000 kr. o/8 år, Eff.rente 12,53%, Kostnad 126.654,-, Totalt: 356.654,-.

 

Landets ledende sammenligningsside på nett

refinansiere.net tar vi temperaturen på de beste tilbydere av lån til refinansiering. Majoriteten av bankene lar deg låne inntil 500 000 kroner uten sikkerhet, mens et knippe tilbyr lån med pant i bolig eller kausjonsansvar. Fordelen med å ha oversikt er at du da kan sende søknad til mange banker på samme tid. Da mottar du også flere tilbud, og dermed kan du sammenligne betingelsene. Målet er å skaffe refinansieringslån med laveste rente.

 

Refinansiering av forbruksgjeld

Det er vanligvis de som skal refinansiere kredittkortgjeld og små forbrukslån som sparer mest penger. Dette fordi det nye lånet vil vanligvis ha langt lavere renter. Høy gjeld fra kredittkort og usikrede lån er dessverre snarveien til betalingsproblemer. Skaff deg tilbud på et samlelån med gunstige renter hvis dette gjelder deg. 

 

Enkelt å søke om refinansiering:

  1. La bankene konkurrere om å gi deg det mest gunstige tilbudet.
  2. Send søknadene og motta svar allerede i dag.
  3. Husk å sammenligne totalkostnader og effektive renter før du velger. 
  4. Med full klaff kan den dyre gjelden innfris i løpet av 1 til 3 dager fra du sendte søknaden.

Lån med inkasso

Du får vanligvis låne til refinansiering selv om du har inkassosaker, men unngå å samtidig låne til andre formål. Har du en eller flere betalingsanmerkninger stiller det seg annerledes. Da må du enten først kvitte deg med gjelden som anmerkningen er tilknyttet, eller refinansiere med et pantesikret lån (kausjonist aksepteres også).

 

Sosiale medier: Facebook, Twitter, Youtube