Talentshowet er ment for å skape underholdning, samhold og en plass hvor det skal være lav terskel for å vise sin talent. Dette er en mulighet for alle og enhver å vise hva de liker å gjøre og øver på bak lukkede dører, under Fiskebryggas tak.

– Alle kan delta, både unge og gamle, gutter og jenter, lokale og tilreisende. Alle som vil synge, danse, spille eller vise frem noe de er gode på, eller bare trives med å gjøre, forteller Hania Tytyk som skal være konferansier under arrangementet, til Agder.

Men konkurransen er ikke bare for moro skyld:

– Her går det faktisk an å vinne en flott premie, i tillegg til fame og ære. Vi kårer den beste opptredenen etter kreativitet og innlevelse. Det blir gøy, jeg gleder meg til dette.

Samtidig er hun spent på når den første deltageren endelig melder seg på. Til nå har arrangøren ikke registrert noen påmeldinger, men håper at dette vil endre seg. Det er ennå god tid til Laksefestivalen.

– Hvorfor tror du situasjonen i år ser ut som den gjør?

– Jeg tror dette er fordi at folk tenker dette kun er for barn, og de som har vært med de siste årene har nå blitt store, og ønsker ikke å delta lenger. Men alder er virkelig ingen grunn til å trekke seg. Foreldre må gjerne oppfordre sine barn til å delta, og ikke være redde til å opptre selv på den lille scene. Ta kontakt med Glenn Tønnesen, og meld dere på! oppfordrer hun.