Fra 16.30 til 18.00 kan du følge med på Agders direktesending fra gågaten i Flekkefjord. Det hele blir ledet av redaktør Kristen Munksgaard og redaksjonssjef Erik Thime som får besøk av en rekke kjente fjes.

Blant dem som kommer innom er ordfører Torbjørn Klungland, Johannes Løvland gir tips om juletrær, senterleder Rune Eriksen forteller om en annerledes julehandel, og kjøkkensjef Bent Arve Moi på Grand Hotell gir deg råd om julematen – for å nevne noen.

I tillegg blir det musikkinnslag av Ove Frøytlog.

Konkurranse

I løpet av sendingen vil det bli holdt en konkurranse. Alle som ønsker å delta må levere svaret sitt der direktesendingen holdes.

– På slutten av sendingen blir det trekning hvor vinneren tar med seg en kasse med mat fra Spar. Det blir og trukket en vinner som får et Flekkefjordskort, forteller Munksgaard.

Konkurranse torsdag 3. desember

I forbindelse med Agders direktesending fra gågaten i Flekkefjord torsdag mellom klokken 16.30 og 18.00, er det muligheter for å vinne flotte premier på en uhøytidelig konkurranse vi har satt igang.

Vi ber om at deltagerne svarer på to spørsmål:

  • Hvor mange butikker er det i Kirkegaten?

Svaret omfatter alle virksomheter så nær som lege- og advokatkontor.

  • Hvor mange butikker er det på Amfi i Flekkefjord?

Vet du svaret på spørsmålene, så skriver du dem på en lapp, sammen med ditt eget navn, adresse og telefonnummer. Lappen må legges i en kasse som står ved siden av Agders studio i Kirkegaten i Flekkefjord.

Lappene må leveres førstkommende torsdag mellom klokken 16.30 og 17.40.

Klokken 17.45 blir det trekning av to flotte gevinster:

  • En matkasse fra Spar med julens matgleder
  • Ett Flekkefjordkort fra Agder til en verdi av 500 kroner.

Det går godt an å forberede svaret allerede fra i dag, ved at man tar turen til byen for å sjekke antall butikker, både her og der. Men lappen med svar må altså legges i en kasse som står ved Agders utestudio i Kirkegaten den drøye timen som sendingen varer.

Lykke til!

Bidrag i førjulstiden

Tanken er å gjøre noe hyggelig i en annerledes førjulstid.

– Poenget er å gjøre litt ekstra for den lokale handelsforeningen og andre næringsdrivende. Det har gått kraftig utover dem siden 12. mars. I tillegg tror vi det kan være en god måte å gi litt julestemning til alle dem som vil følge sendingen fra sin egen stue, sier Munksgaard, som håper mange har lyst til å følge sendingen.

– Det blir halvannen time med direktesendt julestemning. Vi er klare som julekuler!