Gå til sidens hovedinnhold

Du kan se Liverpools treningkamper her på Agders nettavis!

Artikkelen er over 1 år gammel

Snart kan du se den ferske ligamesteren Liverpools treningskamper her på Agders nettavis.

(Nettavisen): Den regjerende Premier League-mesteren er i gang med forberedelsene til neste sesong, og kampene ser du på Nettavisen.

Nettavisen og Amedia har sikret seg rettighetene til Liverpools treningskamper mot Stuttgart og Red Bull Salzburg førstkommende lørdag og tirsdag. Amedia eier også Agder, og gjennom ditt abonnement kan kampene dermed sees her på vår nettavis, via direktesport.no.

To tester

Kampene blir Merseyside-lagets to eneste tester før Community Shield-møtet med Arsenal på Wembley neste helg.

Nettavisen-redaktør Gunnar Stavrum gleder seg over de nye rettighetene.

- Dette er en viktig test for å se om vi innimellom kan yppe til kamp om de gjeveste klubbnavnene. Det er også en fantastisk markedsføringsarena for vårt sportsinnhold, sier Stavrum.

Er i Østerrike

Liverpool-troppen befinner seg allerede på treningsleir i Østerrike, hvor kampene skal spilles, og manager Jürgen Klopp ser frem mot å teste sitt mannskap mot gamle kjenninger.

- Jeg er faktisk født i Stuttgart, og det var laget jeg holdt med som barn. Jeg har selvsagt spilt mot dem i Bundesliga noen ganger allerede, og jeg er voksen nå, så det er ikke det samme forholdet lenger. Men hele familien min hjemme holder med Stuttgart, sier Klopp til Liverpools hjemmesider.

Lenge siden sist

Kampen blir den første mellom Liverpool og Stuttgart på 40 år - også i 1980 møttes lagene i en treningskamp.

Like lenge er det ikke siden forrige møte mellom Liverpool og Red Bull Salzburg. Lagene møttes nemlig i gruppespillet i Champions League forrige sesong. Det endte med 4-3-seier for Liverpool på Anfield og 2-0-seier på Red Bull Arena.

Liverpool-Stuttgart, som spilles 18.00 lørdag, og Red Bull Salzburg-Liverpool, som har avspark 16.00 tirsdag, ser du på Direktesport.no

Direktesport har lansert en egen app for Apple-TV og smart-TV.

Korona-positiv

Et medlem av Liverpools reisefølge til den pågående treningsleiren i Østerrike er smittet av koronaviruset.

Det bekrefter regionale myndigheter i Salzburg-provinsen, ifølge det tyske nyhetsbyrået DPA.

«Den berørte mannen er i karantene på lagets hotell», opplyser en talsperson for Salzburg-provinsen til det østerrikske nyhetsbyrået APA.

Isolert

Det fremgår ikke om den smittede er en spiller eller medlem av Merseyside-klubbens støtteapparat.

Én person, som ikke skal være del av Liverpools reisefølge, er også isolert som følge av den positive testen.

Jürgen Klopp og resten av Liverpool-troppen ankom Saalfelden lørdag. Lagets treningsleir i Østerrike skal etter planen vare i ti dager.

Premier League-sesongen starter 12. september.