Gå til sidens hovedinnhold

Egaas på andreplass i triathlon 

Utøvere fra Fjotland Triathlonklubb oppnådde gode resultater i Hove Tri i Arendal i helgen.  

Triathlon-sesongen er blitt preget av flere avlysninger på grunn av korona. Selv om Hove Tri ble arrangert tre måneder senere enn planlagt, stilte over 400 deltagere til start.

Forholdene var noe vanskelige på svømmedelen som følge av vind og dårlig sikt. Men utøverne fra Fjotland Tri kom trygt gjennom etappene 1500 meter svømming, 40 kilometer sykling og 10 kilometer løping på den olympiske distansen.

God innsats

De lokale deltagerne kjempet godt i lørdagens kraftprøve i Arendal. Sverre Egaas fulgte enda en gang opp med en god prestasjon – han krysset mål på 2.27,05 og tok andreplassen i M35. Klubbkameraten Alf Johnny Egenes kan også si seg fornøyd med 2.49,50, som gav 11. plass i konkurranse med 56 løpere i M35. Arno Audenaert leverte sesong beste med 7. plassen på 2.35,34 i M40.

Populær idrett

Triatlon er for tiden Norges største folkesport, og triathlon-klubben til Knaben og Fjotland IL får stadig nye medlemmer.

Alle som har lyst til å prøve seg litt i triathlon, kan gjerne ta kontakt med medlemmer i vår klubb. Vi har faste tider for blant annet svømmetrening og en behøver ikke å være med i konkurranser. Det holder i massevis å bli med på treninger, forteller Sverre Egaas i Fjotland Tri til Agder.