Helgen starter faktisk litt dårlig på treningen når Egeland ødelegger høyre fram-demper på den gule Mazda´n. Det var ikke mulig å skaffe ny ettersom at disse demperne ikke er vanlige lagervarer. I første kvalifiseringsrunde drar han likevel starten og kjører inn til bestetid, til stor glede for alle i teamet. I de neste tre kvalifiseringsrundene ser han seg aldri tilbake og drar alle startene og setter følgelig bestetid i alle kvalifiseringsrundene.

Med full poengscore står Egeland i beste startspor i A finalen, atter en gang reiser den knallgule Mazda RX7én av gårde på startstrekka. Egeland var først inn i første sving og holder ledelsen fra start til mål. Det er sjeldent at Egeland tar til tårene men søndag ettermiddag var det ikke mulig å holde tilbake. En ydmyk sjåfør møter teamet etter finalen og utrykker stor takknemmelighet ovenfor alle som hjelper til, teamet og sponsorene.

Ekstra moro å kjøre A finale sammen med teamkamerat og tredjeplassinnehaver Stian Søsæther fra NMK Egersund som kjører en nærmest identisk Mazda RX7 i fargen ”racerbilgul”. I A finalen kjempet også fjerdeplassinnehaver og klubbkamerat Per Magne Røyrås med sin Mazda RX8, etter å ha kjempet seg opp fra C finalen.