Treningskamp, fotball

Kvinesdal - Flekkefjord 1-2 (0-0)

Både KIL og FFK har trent på et vis, men etter såkalte koronaregler. Nå er det igjen duket for aktivitet i breddefotballen, og det var ifølge rapportene en gjeng viltre og nærmest våryre spillere som entret banen i Kvinesdal.

Det ble en forholdsvis jevnspilt kamp. Før pause hadde Flekkefjord en ball i mål, men dommeren annulerte for offside. Før det, etter drøyt 30 minutter, skjøt KILs Ulrik Svindland like til side for mål. Det var hjemmelagets største mulighet før pause, ifølge KILS egen oppdatering.

Lagene gikk til pause med 0-0, og ifølge rapportene var det greit nok. I pausen ble det skiftet flere spillere på begge lag, slik at flest mulig fikk spille. Også utover i 2. omgang ble det foretatt flere bytter, og etter hvert hadde KIL bare tre spillere fra startoppstillingen igjen.

I 2. omgang kom det tre scoringer, til flere for hjemmepublikummet og tilreisende fra Flekkefjord. KIL tok ledelsen 1-0 ved Martin Eikeland, assistert av Ulrik Svindland.

Flekkefjord utlignet etter hvert til 1-1 ved Fredrik Abrahamsen, før rødtrøyene etter 77 minutt scoret 2-1 ved Yuel Wedi Sembel.

Assistenttrener Ole Tom Røynestad i KIL oppsummerer kampen slik:

– Dette var nok litt som forventet. Helt ok 1. omgang, masse bytter i pausen og utover i 2. omgang. Vi hadde med over 20 spillere og alle fikk spilletid. Det viktigste var at alle endelig fikk spille fotball igjen. Det var gøy å spille fotball igjen. Ikke minst at det var så pass med tilskuere, sier Røynestad.

FFKs styreleder Sigurd Åtland var naturlig nok godt fornøyd etter å ha sett laget vinne på bortebane:

– Vi er veldig fornøyd med og endelig være i gang. Det viktigste i dag var å få følelsen av å spille fotballkamp igjen, for første gang på 15 måneder. Vi er kjempefornøyd med innsatsen og arbeidet som ble lagt ned. Vi er selvfølfelig litt unna vår beste form, men det skulle også bare mangle. I tillegg er det jo alltid deilig å slå Kvinesdal, sier Åtland.