Gå til sidens hovedinnhold

Endelig kamper igjen etter korona-pausen

Flekkefjord Håndballklubb har i år et lag i juniorserien, dette er et lag for 16-20 år. Dette er en sammenslått serie for klassene J17, J18 og J20. Vi er nå endelig i gang med med seriespill etter en lang korona-pause.

Lørdag reiste laget til Kristiansand for å spille mot våg. Vi visste dette ville bli en tøff kamp, men jentene var motivert for å gå ut på banen å vise hva dem kunne. De spiller en helt fantastisk 1. omgang, de har stålkontroll i forsvar, leser spillet til Våg helt fantastisk. Fremover er jentene gode, de møter et ut gruppert foravar i angrep som dem finner ut av med en gang. De finner lukene og samspillet mellom jentene fungerer veldig godt. Til pause står det 9-8 til Våg.

I 2. omgang bestemmer vi oss for å fortsette det gode spillet, og dra opp tempoet litt. Vi får 2 kjappe mål i mot oss og et par 2 minutter som fører til at Våg drar i fra oss. Vi kommer inn i rytme igjen de siste 10 minuttene av kampen, men da ligger vi for langt bak at det blir vanskelig å ta igjen Våg. Sluttresultatet ender 24-16.

Men alt i alt så syns jeg jentene gjør en veldig god kamp, vi er et helt nytt lag som kun har fått trent sammen en måned pga korona og hallen som var lenge stengt. Det tar tid å bli kjent med hverandre, og finne ut av samspillet sammen. Blant annet har vi fått tilbake Eline Birkeland Log etter et år i USA og en spiller fra Tyskland, Nele Marie Lammers som jobber som frivillig her et år.

Vi er et veldig ungt lag på snitt 16-17 år. Våg laget vi møtte hadde et snitt på 18-19 år, så det er klart dem sitter med litt mer erfaring enn oss. Og vi med bare 2 innbyttere kan være stolte av hva vi fikk til under denne kampen.

Målscorere:

Emina Bahtijar 2

Fride Grønstøl Leinebø 1

Andrea Dyrlig Log 8

Anne Anbrahamsen 1

Eline Birkeland Log 3

Nele Marie Lammers 1