Er du fornøyd med veien din? Send oss bilder!

Foto fra fv. 469 i Retning Abelnes i Flekkefjord kommune. Her bør det muligens asfalteres bittelitt ... Foto: Ernst Kvelland

Foto fra fv. 469 i Retning Abelnes i Flekkefjord kommune. Her bør det muligens asfalteres bittelitt ... Foto: Ernst Kvelland

Hvordan er veien der du bor, kjører eller jobber?

DEL

Det er ingen tvil om at mange sliter med dårlige veier. Enten det er asfalt eller grus, opplever mange hullete veier som kan være trøblete å ferdes på.

Noen veier er det fylkets oppgave å asfaltere, mens andre veier det en kommunal oppgave å sørge for gode nok forhold. Men stramme budsjetter – spesielt i kommunene – gjør dessverre at mange veier og gater er preget av forfall.

Som dette eksempelet, forklart av Ernst Kvelland: I sommer ble det drevet vedlikehold på fv. 469 Abelnesveien med lapping av hull i asfalten. Entreprenøren som utførte vedlikehold glemte et stort hull på venstre side, ca. 150 meter etter avkjørselen til Fjeslse, retning Abelnes. Det hadde vært fint om de hadde en klatt asfalt til overs, så de kunne tettet hullet før vinteren, skriver Kvelland i en epost til Agder.

Vi vil gjerne ha dine bilder som viser hvordan veien du kjører på er? Mangler det asfalt, er det hull i veien? Er det rett og slett vanskelig å kjøre der uten å skade bil eller sykkel/motorsykkel?

Send bilder med en forklaring på hvor dette er: red@avisenagder.no

Vi legger ut bildene i en bildeserie etter hvert som bildene kommer inn.

Artikkeltags