Gå til sidens hovedinnhold

Et simpelt tyveri

Meninger Dette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

Forrige uke var jeg i byen for å handle – og så hjem igjen. Da jeg kom hjem, hadde jeg ikke bagasjetrallen og mente jeg hadde gått fra den ett eller annet sted. Jeg brydde meg ikke så mye, for det har skjedd før. Tidligere har jeg hentet den enten på Spor2 eller på Biblioteket. .

Men da jeg noen dager senere tok en drosje til byen så jeg at den sto i Skottelia der jeg bor. Jeg hadde hatt en hvil på en kasse i Skottelia før jeg skulle opp siste bakken. Tralla hadde stått der noen dager, til tross for at jeg trodde den sto i byen.

Da jeg bestemte meg for å hente den, var den imidlertid borte vekk. Noen har tatt den. De(n) som har gjort det har ikke skjønt at den som kjøper en bagasjetralle trenger den, akkurat som de som har gåstol eller rullestol. På grunn av helsesituasjonen min kjører jeg ikke bil eller sykkel. Det går ikke buss til Rauli, så valget var å gå eller ta drosje. Jeg har valgt å gå i tre år. Men av og til glemmer jeg tralla, men at noen ikke kan la den stå i fred er uhørt.

Jeg ber dem som gjorde dette om å sette den tilbake på plassen den sto på.

Jeg har ikke anmeldt saken, for jeg forventer at politiet tar dette som en fillesak – og som det på nettet i en annen sak: – Politiet ser alvorlig på saken som allerede er henlagt!

Noen sitter inne med informasjon. Sett trillebagen tilbake!