Gå til sidens hovedinnhold

Ett tap og en seier for J15

Lørdag var J15 på Vigeland for å møte serieleder Giv Akt/ Spangereid. Dette visste vi at var en vanskelig kamp men jentene kjempet godt og holdt følge med Giv Akt i første omgang.

Til pause sto det 6-6, og det var et håp om et godt resultat. Bak hadde keeper Julie Sofie Thele en kjempekamp, men mange flotte redninger. Fremover bar spillet preg av at jentene ble slitne og det ble etterhvert veldig mye feilpasning og personlige feil. Utvisningene satt også løst, og dette utnyttet Giv Akt/ Spangereid og de dro etterhvert i fra FHK sine jenter. Sluttresultatet ble 19-11.

Søndag var det Grindheim som kom til Flekkefjord. Det ble seier hele 23-4.

Det var nesten som om det et helt annet lag på banen enn mot Giv Akt/Spangereid. Spillet satt mye bedre, kontringene og tempo var særdeles gode. Jentene fant hverandre på en mye bedre måte også. Det var scoringer på alle plasser. Alle spillere kom på scoringslisten, og debutanten Regine Sand hadde en god første kamp med J15.

Tomine Birkeland Log var farlig og scoret 7. Julie Thele sto også i dag bra bak, og stengte målet til Grindheims fortvilelse. Alt i alt var hele laget rett og slett knallgode og de jobbet knallbra alle sammen!