Årets revy har navnet Bygdesnadder. Her blir det presentert sketsjer og sanger som handler om dagliglivet, kriser, engasjement, personligheter og saker som berører oss alle.

– Vi kommer heller ikke utenom at vi har vært igjennom en pandemi med lockdown og restriksjoner. Vi har laget hele programmet selv og har tatt for oss litt av alt som skjer i bygda og området rundt. Eller det vi kanskje skulle ønske hadde skjedd? Forestillingen vil by på flere overraskelser og gode ideer, kanskje noen vil gå i oppfyllelse etter revyen? melder Elise Moi Birkeland og Mari Birkeland til Agder.

De er begge svært delaktige i revyen, og håper å se mange når den går av stabelen 22. oktober.

– Herlig amatørmiks

– Liktua revygruppe er en herlig miks av ti amatører som har mye moro. De siste ni månedene har vi tilbrakt mye tid sammen, noe som har resultert i et godt samhold og mye gøy. De fleste av oss har kjent på følelsen av å være langt utenfor komfortsonen, men med mye god øving, resten av revygruppa, band og regissør i ryggen, er det utrolig hva man klarer, sier de.

Det er Tor Sigbjørnsen som har regien på revyen – og de er svært godt fornøyd med hans innsats og hjelp langs veien.

– Med all hans erfaring, løfter han revyen vår med mange hakk. Det blir musikk av super–bandet ledet av kapellmester Alf Fredriksen. Ingen låt er for vanskelig for disse karene: Alf Fredriksen, Tom Moen, Curt Tønnesen og Tom Arne Visland.

To forestillinger

Lørdag 22. oktober blir det satt opp to forestillinger i gymsalen på Sira skole, og de ser frem til å vise det de har jobbet med i flere måneder.

– Man trenger absolutt ikke å være fra Sira for å forstå innholdet. Vi kan love deg en skikkelig latter uansett hvor du kommer fra. Her er det plass til alle, sier 2 x spente Birkeland.

– PS: har du ikke sikret deg billett enda, kan du ta kontakt med noen i revygruppa, de vil hjelpe deg, legger de til, og håper mange tar oppfordringen.