Lista-regionen som er kjent for sine tette bånd til USA og den amerikanske kulturen får nå også sin egen bro, med det klingende navnet Brooklyn Bridge.

Broen skal avdukes onsdag 23. juni og blir et flott tilskudd til regionen som fra før av har amerikanske gatenavn, egen department store, diner og flotte dollarglis fra «Junaiten».

Åpningen finner sted samme dag som Det Amerikanske Lista ønsker velkommen til årets første Street Meet i Vanses gater. Det Amerikanske Lista inviterer alle kjøretøy entusiaster til å bli med på Street Meet, der lidenskapen for kjøretøy dyrkes.

Street Meet ble arrangert for første gang i fjor og ble en stor suksess med kjøretøy fra Sandnes til Kristiansand som hadde tatt turen til Vanse for å bli med. Street Meet er et kulturarrangement med stort fokus på amerikansk mat, musikk, biler av alle slag og amerikansk kulturhistorie.

Det er lagt opp til at det skal være en samling for hele familien med bilinteresserte, Amerika entusiaster og lokal historie. Som seg hør og bør for en «amerikansk bygd» må det også litt countrymusikk til på festen, og denne gang har Det Amerikanske Lista fått med seg Lisbeth Hauge som skal sørge for underholdningen.