Gå til sidens hovedinnhold

Fantastisk korpskonsert med Elvis-tema

Et fullstappet Lundetun, og et formsterkt Moi Musikkorps med en rekke solister, bidrog til en uforglemmelig konsert fredag kveld.

Moi Musikkorps hadde invitert til Elvis kveld og det ble en stor suksess. Korpset viste at de kan mer enn julesanger og taktfaste 17.mai-marsjer. Et begeistret publikum trampeklappet fortjent til korpset og solister.

Dette var utrolig moro. Lund har hatt mange enestående solister, og flere er på vei opp og frem. I herlig samspill med korpset må det bare bli stor suksess. Men suksess er ingen selvfølge. Her ligger nok utrolig mange timer med øving bak.

Moi Musikkorps er en institusjon i Lund, og korpset får ikke mindre medlemmer ved at de spiller låter og musikk for folk flest.

Korpset vet å begeistre sitt publikum. Vi fikk oppleve flere flotte Elvis sanger fra starten til slutten av hans korte karriere. Duetten mellom Jeanne Omdal Haukland og Marianne Drivenes vil nok bli husket lenge.

Men Lund publikum fikk kanskje oppleve et nytt stort sangtalent denne kvelden. Alexander Sirnes sin solo på "My Way" var enestående. I Alexander finnes det et talent av de helt sjeldne. Hans måte å komme opp på tonene var fremragende!! Her var 100% trøkk og sangglede. Thomas Vatne var også dyktig, på kjente "Always on my mind".

Æresmedlem i Moi Musikkorps John Olav Rasmussen viste igjen flott sang.

Til og med den nybakte pappa Tor Vidar Rennestraum var med og bidrog til at dette ble en minnerik konsert. Gledelig å se et fullstappet Lundetun!! Avslutningen med sangen "How Great Thou Art" var mektig og det var nesten som taket på Lundetun løftet seg. For dette var det skikkelig trøkk i. Sangerne overgikk hverandre i kraft og styrke. Uten at det ble stygt. Denne kvelden var en stor suksess, for Moi Musikkorps.

Dette må gjentas, og vi er sikre på at Lundetun kunne bli solgt ut en gang til – minst.

Moi Musikkorps er 123 år, og dirigent/ musikalsk ansvarlig Astri Hamre viser at korpset stadig fornyer seg, og at korpset kan gå fremtiden trygt i møte. Publikum reiste og trampeklappet tilslutt i flere minutter av begeistring.

Uten tvil, en av store kveldene i Lundetuns rike historie.