De rødkledde fra Flekkefjord var vertskap for kristiansanderne, og det ble fort tydelig at hjemmelaget var best.

Allerede til pause sto det 2-0, og da 90 minutter var spilt blåste dommeren av på stillingen 7–1 til Flekkefjord FK. En fantastisk kamp, hvor damene viste stort offensivt spill og imponerende samhandling.

Slik oppsummeres kampen:

«FFK gikk offensivt ut og tok kommandoen allerede fra start, og klokka viste bare fire minutter da den første ballen lå i nota bak Kristiansandkameratenes keeper, målscorer var Anna S. Lien. Deretter gikk det bare åtte minutter før Janne S. Rob økte FFKs ledelse til 2–0. Og dette ble også pauseresultat, men det kunne fort vært en større ledelse til FFK.

Det skal også nevnes at FFKs keeper Janet Marie Allestad hadde et par meget gode redninger og hindret KK fra redusering.

Andre omgang

Den startet akkurat som første, FFK tok kommandoen fra start og i løpet av de fem første minuttene ut i 2. omgang hadde Helene Aagenes puttet to baller i nettet og det sto 4–0 etter 50. minutter!

FFK scoret jevnt og trutt og midtveis i omgangen hadde Emma Galdal, Amalie Hafte og Caroline Nilsen økt FFKs ledelse til 7–0.

Det kunne virke som FFK var fornøyd med resultatet og slapp seg litt ned og ga Kristiansandkameratene noen halvsjanser og bare fire minutter før slutt fikk gjestene et korrekt idømt straffespark. FFKs keeper var på ballen, men klarte ikke å forhindre at KK fikk et trøstemål.

3. plass

Med to kamper igjen å spille ligger FFK på 3. plass kun to poeng bak Tveit, men FFK har en kamp til gode så her er det absolutt muligheter for å krabbe opp på 2. plass!