Torje Løvik Hjelleset (2), Natanael Temesgen og Asle Liland noterte seg for FFKs scoringer i kveldens storseier. Rødtrøyene tok sin andre strake trepoenger da de overraskende sikret seg alle poengene borte mot Jerv 2.

– Før pause utspilte vi tidvis Jerv og leverte en strålende omgang. Jerv kom mer med etter pausen, vi merket kjøret og roet bevisst ned med en solid ledelse i ryggen. Jerv hadde ballen mest etter pausen og fikk sin redusering, men hele laget la ned en fantastisk innsats og vant fortjent, oppsummerer en strålende fornøyd FFK-trener Tor Sverre Hansen.

Rutinerte spillere

Flekkefjord har slitt i sesongstarten, men mye snudde da tidligere midtbanesliter Dan Christer Virak og eks-kaptein Asle Liland meldte seg til tjeneste for moderklubben før forrige kamp mot Froland som de vant 3–2. Til kveldens kamp var også Thomas Abrahamsen tilbake i FFK-drakta i tillegg til en skadefri Thomas Hansson som startet kampen. Trener Hansen er ikke i tvil om hva det betyr for laget.

-Flere av disse representerer rutine som vi sårt trengte. De viser vei og inspirerer de unge spillerne på en fantastisk måte. I kveld så vi tydelig hva de betyr for laget, mener Tor Sverre Hansen.

Drømmestart

Kampen var knapt kommet i gang da Natanael «Natto» Temesgen sendte FFK i ledelsen da han headet inn et perfekt innlegg fra Jonas Bjelland.

2–0 kom kort tid etter og denne gang var det Torje Løvik Hjelleset som viste klasse, drog seg gjennom Jervforsvaret og satte ballen kontant i mål alene med keeper. Pasningen kom fra Thomas Hansson.

Hjelleset doblet

Etter en drømmeåpning for FFK svingte det skikkelig av laget og det stoppet ikke der. Torje Løvik Hjelleset fulgte opp med sitt andre for kvelden da han ordnet 3–0 etter et fantastisk gjennomspill fra Asle Liland. Samme Liland ville også sette sitt preg på kampen og ordnet like godt 4–0 på straffespark etter at han selv ble felt.

Etter en forrykende omgang var kampen langt på vei avgjort, men FFK-gutta viste etter hvilen at de fortsatt var villige til å blø for drakta og ikke aktet å rote bort poengene. Jerv kom bedre med i kampen, trillet mye ball og viste tidvis eksempler på flott spill. En fortjent redusering brakte ny spenning inn i kampen, men flott laginnsats og iherdig jobbing truet aldri Flekkefjords seier.

Viktig seier

– Dette var viktig for oss og det smakte utrolig godt med en ny 3-poenger. Hele laget fortjener stor ros, samtlige gjorde manns jobb. Det er også gledelig å se hvordan ungguttene leverer bedre og bedre og vokser med oppgavene. Nå gleder vi oss til hjemmekampen mot Trauma kommende lørdag, sier Tor Sverre Hansen.

Kampfakta

Jerv 2 – Flekkefjord 1–4 (0–4)

Mål: 0–1 Natanael Temesgen, 0–2 Torje Løvik Hjelleset, 0–3 Torje Løvik Hjelleset, 0–4 Asle Liland str.

FFK: Eirik Moi – Scott Uenes Finstad, Thomas Abrahamsen, Thomas Hansson, Anders Haukland – Asle Liland, Natanael Temesgen, Dan Christer Virak, Jonas Olsen Bjelland, Tobias Sira Hansen – Torje Løvik Hjelleset

Levermyr Kunsgress

Dommer: Zyad Tarik Qashua, Giv Akt