I en omgang herjet Flekkefjord med sin motstander. Før 20 minutter var spilt ledet de rødkledde 2–0 og Søgne valgte å bytte ut sine to svimle sidebacker før omgangen var halvspilt. Endelig så vi Asle Liland som i sine glansdager. Han lekte seg mot et frustrert hjemmelag og var umulig å få tak på.

Etter bare 2 minutter sendte han FFK I ledelsen etter å ha rykket seg fri fra alt av Søgne spillere og kunne bare legge ballen i det åpnet målet.

Et kvarter senere ordnet han 2–0 etter å ha kommet seg fri fra to forsvarsspillere.

Den første halvtimen stemte alt. Flekkefjord rullet opp angrep etter angrep og kunne fort ha økt sin ledelse.

3–0 var det Fredrik Abrahamsen som satte inn etter godt forarbeid av kollega Asle Liland.

Basert på første omgang kunne det gått mot storseier, men Flekkefjord ble rystet etter to raske mål av Søgne i begynnelsen av andre omgang. Det første kom etter frispark fra 16 meter som ble skrudd rundt muren og i mål, mens 3–2 scoringen kom på straffespark tre minutter senere.

I en lengre periode bølget kampen og kunne vippet begge veier. Flekkefjord mistet rytme i spillet og Søgne jaget en utligning. Men mot slutten samlet Flekkefjord seg igjen og drog i land en fortjent seier og 3 meget viktige poeng.

– I kveld fokuserte vi på vårt eget spill. Vi så det i første omgang. Vi sto opp, var tidlig i press og vant duellene. Litt bytte av spillere og mere stress etter pausen fikk oss litt ut av rytmen, sier FFK trener Tor Sverre Hansen som alt i alt var svært tilfreds med seier i kveldens thriller.