Gå til sidens hovedinnhold

FFK-juniorene vant, til topps i puljen

Det var en utmerket kveld for fotball for Flekkefjords juniorlag på Uenes-kunstgresset tirsdag kveld.

Flekkefjords junior 19-lag er suveren vinner av sin pulje i 1. divisjon.

Tirsdag kveld ble Søgne slått 4-2 på hjemmebane, etter scoringer av Dejan Prelevic, Nikolai Grimsby og Tobias Hansen - samt ett selvmål.

Det har som kjent vært en rekordkort fotballsesong, og laget har ikke spilt mer enn åtte kamper siden det ble tillatt med skikkelig fotball igjen på grunn av korona-pandemien. Seriespillet kom ikke i gang før i slutten av august, og det er derfor ikke mer enn fem lag i puljen.

Det er tre avdelinger i 1. divisjon gutter 19, og så vidt vi forstår skal avdelingsvinnerne møte hverandre om kampen om kretsmestertittelen.

FFK-trener Thor-Eivind Fosse ser frem til å kunne kjempe om KM-tittelen:

- Det blir mot Start sitt lag som egentlig skulle spille G 19 nasjonal. Den andre motstanderen er jeg ikke sikker på. Det blir uansett veldig tøft i KM-sluttspillet, sier Fosse til Agder.

Han lar seg imponere av laget sitt:

- Det som er imponerende er at 70 prosent av våre spillere er førsteårs juniorspillere. Satsingen FFK gjorde i vår har gitt resultater og gir gode utsikter for fremtiden. Det har blitt gjort en formidabel jobb fra spillere og trenere. Antakelig har vi kretsens desidert største stoppertalent i Sivert Hansen. Han har vært enorm i år, slår en stolt og fornøyd trener fast.

Foruten Start, blir trolig Jerv eller Arendal motstander i KM-sluttspillet.

Tabellen, pulje 3

Tabellen, pulje 1


LagSP
1Jerv716
2Arendal715
3Start 2815
4Express74
5Trauma72

Tabellen, pulje 2