– Selv om vi vinner ble det en slitekamp. Vi merket at kaptein Asle Liland sonet karantene og vi presterte ikke det helt store, sier FFK trener Jan Kåre Hansen som like fullt skynder seg å understreke at seieren var fullt fortjent mot en svak motstander.

– Vi slipper inn noen litt dumme mål og scorer ikke nok mål ut fra alt det vi skaper av sjanser. Vi mangler noe spillemessig så vi har en del å gå på, oppsummerer Hansen.

Uansett er de rødhvite ubeseiret siden tidlig i juni måned og plukker poeng jevnt og trutt. Og i kaptein Lilands fravær var det Henehtha Heh som ble sentral i kampen. Med to målgivende og to scoringer satte han sitt preg på oppgjøret i Kristiansand.

Tidlig ledelse

Kampen var bare et snaut kvarter gammel da FFK oppskriftsmessig tok ledelsen 1–0 ved Natanael Temesgen etter flott forarbeid av Henehtah Heh. Bare ti minutter senere har Heh på nytt servitør og Khoshnav Ali satte inn 2–0 med et pent hodestøt.

Flekkefjord styrte kampen gjennom 1. omgang, men fikk ikke flere scoringer. I stedet var det hjemmelaget som reduserte like før pause

Andre omgangen ble blytung for de rødkledde som ikke fikk uttelling på det de skapte.

Henehta Hehs 3–1 scoring utløste et lettelsens sukk på FFKs trenerbenk, men Tobienborg slo tilbake nok en gang bare fem minutter senere. Men da Heh satte inn sitt andre for dagen etter fint forarbeid av dagens kaptein, Fredrik Abrahamsen, var det spikeren i kista. Hjemmelaget maktet aldri å svare på den og 4–2 var et faktum for den fremadstormende FFK gjengen.

Beste spiller

Forsvarsspiller Cedric Suss blir trukket fram som FFKs beste spiller denne gang.

Neste mandag venter en skikkelig toppkamp på Uenes stadion. Da kommer serieleder Giv Akt på besøk. Vigelands laget vant 3–0 da lagene møttes i vår så rødtrøyene har virkelig noe å forsvare

.