Gå til sidens hovedinnhold

Fjellparken har temaet for neste års festival klart

Artikkelen er over 1 år gammel

"Fjellparken E39" er slagordet – og kreative som de er ligger det litt av hvert bak dét navnet.

For abonnenter

Fjellparkfestivalen 2020 blir den 39. festivalen i rekken. «Fjellparkfestivalen e trettini», som man sier i Flekkefjord.

Gjennom snart 39 år har flere generasjoner med ungdommer lagt inn utallige timer og kaffeslurker for å skape noe de brenner for: musikk, kultur og frivillighet.

– Selve Fjellparken kan tidvis være en kronglete arena å arrangere festival i, men på tross av utfordringene har ungdommer mellom 14 og 24 år klart å holde landets eldste rockefestival gående – år etter år, midt i bibelbeltet og i Flekkefjord, lyder det fra de unge rockeskaperne.

– Selv om Nye Veier i løpet av de kommende årene bygger ny E39 som skal gå gjennom Flekkefjord betyr det ikke at Fjellparkfestivalen skal gå nye veier. Fjellparkfestivalens sjel og identitet består og vi kommer fortsatt til å satse på nye, norske artister og vedlikeholde den gode Fjellpark-ånden, lover de.

Fjellparkfestivalen er fortsatt en arena hvor nye fremadstormende artister fortsatt skal få dele scene sammen med de store artistene i landet. Festivalen er et møtepunkt og en høydare i sommerferien, hvor alle samles i skjønn forening, på tvers av alder og bakgrunn.

– Slik ønsker vi i Fjellparkgjengen at det skal være i minst 39 år til – og i 39 år til, og i enda nye 39 år.