Gå til sidens hovedinnhold

Fjellsikring pågår mellom Tronvik og Sira

Et kjørefelt er stengt på en liten strekning mellom Tronvik og Sira på grunn av fjellsikring og det må beregnes kødannelse og noe ventetid på stedet.

Det pågår arbeid med fjellsikring litt øst for Tronvik. Dette er arbeid med fjellbolting som har vært planlagt en stund, opplyser Statens Vegvesen.

Det er Mesta som har jobben med fjellsikring. Mens arbeidet pågår er trafikken lysregulert. Det skaper litt kø, men det blir ikke arbeid der i helgen.

Strekningen fra Tronvik til Sira er rasutsatt og det har vært forsøkt å fremskynde prosessen med ny E39 i dette området, men foreløpig er det lite som tyder på at strekningen Kvinesdal-Ualand prioriteres med det første. Nye Veier uttalte i fjor at de ønsket å starte med utbyggingen av ny E39 på Ålgård og jobbe seg østover.

– Nye Veier har ikke satt opp en detaljer framdriftsplan for denne strekningen. Det er nå viktig å få fastsatt den statlige planen slik at vi kan arbeide videre med det utgangspunktet, sa Finn Aasmund Hobbeland i Nye Veier til Agder den gang.