Ser at AS Norge ikke har midler til å ivareta vår trygghet i distrikte Norge med tanke på at bevare akutt- og traumetilbud til vårt kjære lokale sykehus. Dette er en skam for olje- og energinasjonen Norge som vasser i penger. Og når du ser hva våre udugelige stortingspolitikere kan sløse penger på med tanke på pendlersak og bruk av penger på advokater for at kom seg unna skattekrav som den vanlige mannen måtte ha betalt straffeskatt på, disse skattene kunne bidratt i fellesskap men disse folkene skal bare ha men ikke bidra.

Men nok om det – tilbake til vårt kjære lokalsykehus som vi er så glad for at ha i vårt distrikt, har di høye herrer tenkt på at det kan gå liv tapt om alle må sendes til Stavanger/Kristiansand på grunn av vi ikke har leger/kirurgier på vakt på Flekkefjord sykehus. Det er en skam.

Må vel si det at miste noen av våres kjære/venner på grunn av prektige Norge ikke hadde penger til å holde beredskapen opp hadde vært et grusomt tap for oss alle pårørende etter en tragedie som kan ramme oss alle, da jeg selv har vært alvorlig syk og blitt fraktet flere ganger til sykehus med sirener og blålys så må jeg si det at jeg håper di kjører den korte veien til nærmeste sykehus for at redde liv. Og da jeg selv har opplevd at hvert innlagt pasienten på Flekkefjord sykehus over flere måneder så må jeg bare si dere er fantastiske på Flekkefjord sykehus.

Jeg kan vel være ærlig å si det at om ikke jeg hadde fått den oppfølgingen og trygghet så er det ikke sikkert jeg hadde vært her nå, og jeg vet det er mange utenom meg som takker akutten på Flekkefjord sykehus at di overlevde og stadig er her.

Jeg vil avslutte dette med å gi dr. Bakken & co ros for at dere kjemper for sykehuset vårt.

Ikke kødd med sykehuset i Flekkefjord