Bandet som har base i Haugesund og Stavanger, synger på norsk og låter svensk. Godt produsert musikk, bra låter og tekster har skaffet bandet en solid fanbase og gode anmeldelser.

Indierock bandet fra Rogaland spiller en musikk som de selv sier handler om energi, glede og engasjement. FordRekord formidler videre at sammen med publikum så er vi mennesker som passer sammen i øyeblikket, tross alle forskjeller. Det er en opplevelse å gå på en god konsert. Denne gleden har vi alle felles, både de som hører bandet for første gang og blodfansen som kan alle tekstene. Alt dette er elementer som publikummet får ta del i når bandet står på scenen på Central Bybrgyggeri til helgen.

FordRekord har holdt det gående i over ti år og gitt ut flere album og singler, og deres siste utgivelse «Danse på glasskår» skal nå altså markeres. Selv sier bandet at det er live bandet overbeviser best, så Flekkefjordspublikummet har helt klart noe å se frem til førstkommende lørdag.

Og helt til slutt, for de som trodde at FordRekord har noe med biler å gjøre, så man tro om igjen. Navnet er rett og slett satt sammen av elementer som ikke passer.