Til og med den vanligvis ikke fotball-interesserte redaktøren Kristen Munksgaard ble imponert da han hørte at Agders Fantasy Premier League-liga hadde fått langt over 200 deltakere etter at ligaen ble annonsert fredag ettermiddag. Blant deltakerne var det fem spillere som skilte seg ut med en imponerende sesongåpning.

Topp fem

Serieleder Kjetil Guddal fikk 91 poeng og kom dermed best ut av helgens runde. Han tok i bruk "Triple Captain-chippen" som gjør at poengene til lagets kaptein tredobles, i motsetning til poengdoblingen som ellers ville vært tilfelle.

Ledelsen til Guddal er derimot ikke særlig stor. Det skiller bare tre poeng mellom han og andreplassen Rune Andre Åsly. Sistnevnte sparte alle sine "chipper" og kan dermed bruke dem ved senere anledninger.

På tredjeplass endte Kristiane Svindland med imponerende 85 poeng. Adrian Nilsen var like etter med 83 poeng, og like etter han igjen kom Eivind Saurdal med 82 poeng.

Agders representanter

For Agders ansatte ble det ikke en like god sesongåpning.

Andreas Vikøren kom best ut blant dem med 74 poeng. Dette førte til en 35. plass som han for øvrig deler med åtte andre deltakere.

Daniel Tønnessen var nest best blant de ansatte. Hans 56 poeng førte til en 162. plass som han deler med elleve andre.

Vera Ånestad endte på 193. plass med sine 52 poeng. Den plasseringen deler hun med fire andre deltakere.

Både Lars Nedland og Svein Løvland fikk 49 poeng, og deler dermed 206. plassen sammen med tre andre spillere.

Resultatene høres kanskje ikke imponerende ut, men med tanke på at dette er Daniel, Vera og Svein sin første sesong i Fantasy-spillet er det likevel godt gjort å komme så bra ut av den første runden.

Fotballentusiasten Lars Frøsland hadde et skuffende resultat i første runde. Hans 45 poeng holdt bare til en 217. plass som han deler med to andre spillere.

– Jeg vurderer allerede å gi opp, sa en fortvilet Frøsland da han møtte opp på kontoret mandag morgen.