Gå til sidens hovedinnhold

Fra Katastrofe til Halva Priset. Nå skal de lage show i Kvinesdal

Vokalist og låtskriver, Petter Bjørklund Kristiansen, valgte å legge «Katastrofe» på hylla. Etter noen hundre millioner streams, førsteplass på Spotify og utsolgte konserter i både Norge og Sverige så var det slutt.

Savnet etter samfunnshus, konsert-scener langt inn i skogen, bil-treff og låvefester kom omtrent like fort som forventet. Så, da blei det nytt band da: Halva Priset. De samme gutta som har reist sammen de siste årene, men nå i ett nytt og felles band.

Og lørdag kveld kommer de til Kvinesdal, og teltet utenfor Harvest.

- Det blir oppvarmet telt, og vi tror på en fantastisk kveld, sier arrangør Terje Galdal til Agder.

Halva Priset er: Petter Bjørklund Kristiansen – Vokal og låtskriver. Emil Haglund – Gitar og vokal Hans Marius Indahl – Trommer Lars Støvland – Trekkspill og piano Andreas Nordanger – DJ

«Jeg er født og oppvokst i Fredrikstad, mellom to bondegårder, i et skogholt i Onsøy – at jeg savner og skal tilbake dit, tror jeg man hører ganske godt i låtene. by:Larm, selvdyrket veganermat fra Grünerløkka og månedskort på trikken blir for meget for en enkel Østfolding. Og, ja – Østfolding. Ikke noe Viken-tull. Østfold heter det», sier Kristiansen.

20. november kommer de til Kvinesdal sammen med HEUX og skal fylle teltet til randen og lage skikkelig fest!