Den fjerde av i alt fem torsdagskonserter i Flekkefjord kirke blir holdt 8. desember. Her får vi oppleve sanger for kor og sanggruppe med masse sangglede og sangfellesskap. Dette er sanger for advents og juletiden der felleskap og samhold er viktig. Også denne konserten har offer til Englevaktens City sin utdeling av mat og klær til våre medmennesker i Flekkefjord som sårt trenger dette.

Frisk Bris

Frisk Bris er et blandakor fra Hidra med for tiden cirka 16 medlemmer fra Hidra og Flekkefjord. Koret ble stiftet i 2002 og feirer 20 års jubileum i år. Koret synger sanger fra mange forskjellige sjangre og opptrer i ulike sammenhenger. Fokuset er på sangglede, men de har også stort fokus på å formidle tekster og følelser til tilhørerne.

Koret er alltid åpent for nye sangere. Koret ledes av Astrid Bakken Hansen og Kari Steinberg Johansen, som har fulgt dette koret siden starten, med sangfelleskap og glede.

Astrid Bakken Hansen og Kari Steinberg Johansen har i alle 20 årene koret Frisk Bris har eksistert vært musikalske ledere for koret. Disse to vil også ha en egen avdeling med duettsanger på konserten.

Skala

Skala er en sanggruppa som ble samlet aller første gang høsten 2018. Deres aller første konsert var julekonsert i Kvinesdal kirke. Siden har det blitt flere opptredener i mange sjangre, både i Flekkefjord og Kvinesdal.

I dag består Skala av syv medlemmer. De som er med på torsdag er:

Irene Sandtorv, Karo Lou Gullestad Rossevatn, Amy Sandvand, Linda Uenes Finstad og Marte Breimoen.

Pianist på konserten er Geir Kalleberg

.