– Lørdag 23. juli inviteres hele Lister til en musikalsk kveld på Feda. Da arrangeres nemlig Berganfest hvor tre lokale artister skal spille og synge med vakre Fedafjorden som bakteppe, opplyser Feda-arrangøren til Agder.

På plakaten finner vi Einar i Solveggen, som synger og spiller humørfylte sanger på norsk og engelsk; Jack Bjørkhaug, nordlending og nyinnflyttet fedabu som spiller gitar og synger låter i country- og viselandskapet; og dessuten Bente Torgersen, som synger sår og elegant country godt hjulpet av et husband bestående av Ådne Svalastog, Einar Jullum Leiknes og Tomas Hovland, som også står for lyden denne kvelden.

Elvelangs

Konsertens arrangør er Foreningen Feda Elvelangs, som ble stiftet i 2020 da det første Feda Elvelangs-arrangementet fant sted, en kulturell vandring langs elva.

Årets vandring finner for øvrig sted 24. september. I 2021 arrangerte også foreningen en serie sommerkonserter under fanen Feda Fjordglimt, en suksess som gjentas i år, først ute var Helene Bøksle 9. juli, og nå altså med Einar i Solveggen, Jack Bjørkhaug og Bente Torgersen 27. juli.