Gå til sidens hovedinnhold

God innsats i løp på Søyland

Det ble levert gode prestasjoner i terrengkarusellens løp på Søyland. Zidane Moujahidi var raskest i den fem kilometer lange løypen med tiden 19,50 og Miriam Netland løp inn til beste tid i dameklassen tirsdag.

– Jeg åpnet litt for hardt i dette løpet og det ble spesielt tungt i en bakke i skogen, fortalte Zidane, som gikk til topps for andre gang i årets karusell for Kvinesdal/Flekkefjord.

Tore Tjørnhom krysset mållinjen 29 sekunder bak vinneren og kom på andreplass. – Jeg har trent godt foran denne sesongen og var fornøyd med gjennomføringen av terrengløpet, opplyste den raske veteranløperen fra Kvinesdal. Han har forøvrig som mål å løpe halvmaraton i Farsund Maraton til høsten.

Miriam Netland leverte beste prestasjon i dameklassen. – Jeg gjennomførte på omtrent samme tid som i fjor og er fornøyd, fremholdt Miriam og denne gang ble hun fjerde best av de 12 løperne som konkurrerte på tid.

Flere trimmere fikk også en fin tur, men det forventes enda flere deltagere siden løypen på Søyland er åpen ut uken.

Finny Reker/Holm AS arrangerte løpet på Søyland og Walter Kittelsen rundet av en fin trim-dag med utdeling av gavekort til klassevinnerne.

Det neste løpet i karusellen går på Fosselandsheia ved bom på Haugeland tirsdag 18. mai.

Resultater; 5 kilometer: Zidane Moujahidi 19.50, Tore Tjørnhom 20.19, Jan Roger Farstad 22.39, Miriam Netland 24.29, Alexander Glendrange 25.06, Morten Egaas 25.37, Mathias Trydal 27.40, Vidar Trydal 27.41, Jørgen Fiskaadal 29.54, Tobine Omland 31.46, Vegard Netland 38.14, Glenn Omland 38.19.