Gratulerer til alle flekkefjæringer!

Etter en høytidelig markering i helgen, er det nye anlegget på Uenes offisielt åpnet. Norsk Tipping er stolt over at spillemidler fra staten går til prosjekter som kommer nærmiljøet til gode.

Vi er alltid glade når vi blir invitert til åpninger av nye, flotte idrettsanlegg. Vi vet hvor mye det betyr for lokalsamfunn og menneskene som bor der. Dere har ikke bare fått på plass et stort og moderne idrettsanlegg, men også skapt en samlingsplass for flere generasjoner.

Overskudd er ikke det viktigste for oss i Norsk Tipping, men når vi får det, er det fint å se hva det kan være med på å skape. Siden 1949 har staten fordelt spillemidler til 103 små og store anlegg i Flekkefjord. Dette er det hittil største. En flerbrukshall for alle, enten du liker turn, karate, håndball eller fotball.

Mange har jobbet hardt over flere år for å få det til. Den harde jobben er gjort av andre enn oss. Vi er likevel stolte av at 28,1 millioner av spillemidlene går til et kjærkomment idrettsanlegg på Uenes. Flere av dere kommer til å bruke mange timer i denne hallen, og mange har kanskje rukket å gjøre det allerede.

Jeg håper dere alle får mye glede av anlegget i årene fremover, og at det gode fellesskapet fortsetter å stå sterkt.

Gratulerer med et flott anlegg, Flekkefjord!