Gratulerer som nyvalgt ordfører, Hogne Skjerpe!

Hogne Skjerpe (H).

Hogne Skjerpe (H).

Av
Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

MeningerDette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.Konstituerende kommunestyremøte er unnagjort, og som ventet ble Hogne Skjerpe og Gro Helleland valgt til henholdsvis ordfører og varaordfører. Gratulerer til dere begge to! Vi ønsker dere lykke til med nye utfordringer. Vi er overbevist om at dere vil bli et godt tospann i jobben som kommunens fremste representanter.

Hogne med sin lange politiske erfaring, og Gro med sitt positive og bestemte sinn. Hogne med sin erfaring som advokat og Gro med sin fra læreryrket og som informasjonskonsulent for Sana Lund. Vi tror at dette er egenskaper og erfaringer som vil gjøre dere til et godt team og inspiratorer for resten av kommunestyret.

Men dere er ikke alene de neste fire årene. Vi har fått til et veldig godt samarbeidsgrunnlag mellom Høyre, Krf, Frp og Venstre. Vi har hatt gode og fruktbare diskusjoner som har ledet frem til denne flertallsblokken. Og i den kommende perioden vil vi alle jobbe sammen for å på best mulig måte disponere de midler som er gitt oss til rådighet. Vi vet at kommunen har utfordringer i forhold til en meget anstrengt økonomi. Vi vet at det kan bli tøft, og vi vet at vi vil måtte ta tøffe diskusjoner og avgjørelser. Men med grunnlaget vi har lagt, og med Hogne og Gro i førersetet, så har vi tro på en stødig og god kurs fremover.

Og så må vi for all del ikke glemme Arbeiderpartiet og Senterpartiet, som nå har gått over fra å være i posisjon til å være i opposisjon. Både Ann Sissel og Magnhild har lang fartstid i Lund politikken, og vi håper på mange, gode og fruktbare diskusjoner. Vi vil alle det samme, Lunds beste! Men det er nødvendigvis ikke slik at vi alltid vil være enige om å gå den samme veien for å nå dit.

Lykke til alle sammen!Artikkeltags