Jarnes Mydland var eneste gutt, som fikk heder for sin innsats i 2020 og 2021. Hans mor, Unni mottok hederen på vegne av ham selv.

Kulturkvelden hedret spesielt idrettsutøvere, som har gjort det godt både nasjonalt og internasjonalt i stevner i 2020 og 2021.

Olaug Espeli Carstensen fikk i 2020 NM gull i 80.km distanseridning. På hesten Yassir fikk hun også en 2. plass i lagkonkurransen. Olaug har vunnet mye i denne sporten. Hun er en levende legende for de andre rytterne i klubben. I 2021 vant hun også Nannestadrittet. Olaug har vunnet hele 12 gull, 9 sølv og 8 bronse i norske mesterskap og i nordisk-baltisk mesterskap!!

Sofie Dahl Larsen deltok i junior-VM i Italia og oppnådde en hederlig 17. plass i 120 km rittet. Hun er også ofte i toppen av listene på nasjonale stevner.

Vibeke Edvardsen fikk en tredje plass i Nannestadrittet i august i fjor.

Astrid Dragset fikk første plass, i et 120 km ritt, som ble arrangert på Haugalandet som var et internasjonalt stevne.

Victoria Helen Sæther fikk også en første plass i et 50 km nasjonalt ritt, på Haugalandet i september i fjor.

Jeanne Holum fikk andre plass i lagkonkurransen, som ble arrangert 8. august 2020, sammen med nevnte Carstensen.

Siv Hove fikk også andre plass, i den samme konkurranse. Så de tre på lag fra Lund Kjøre og Rideklubb ble alle hedret for sitt flotte NM sølv.

Jarnes Mydland er en fremragende skytter. Han har vunnet NM, i både 2020 og 2021, i en skytekonkurranse som kalles "PRS-skyting". I september i 2021 deltok han i et internasjonalt stevne i Livorno i Italia. Han vant dette. Jarnes er allerede tatt ut til VM, som vil arrangeres for første gang senere i år.

Kaspara Grude ble Norgesmester i 2021 i distanseritt og hun ble også spesielt hedret med gode ord frta ordfører Magnhild Eia.