Hva er det som foregår i Flekkefjord Sparebank?

Her på Moi har vi i flere år hatt Flekkefjord Sparebank sin avdeling til støtte stedets kunder og for å yte service. Nå ser det ut som disse tjenester er slutt. Avdelingen yter nå tjenester dersom en gjør avtaler på forhånd. På dagtid er banken stengt for vanlige banktjenester.

I disse dager registreres at til og med minibanken er tatt ut av bruk. Dersom du skal ha ut kontanter må man henvende seg til Coop Extra lokalt. Her er det i tillegg lagt begrensninger på uttak av kontantbeløp på kr.3.000,-?

Det som undrer undertegnede er at forbrukeren egentlig blir umyndiggjort mht. eget valg av bruk av egne midler. Da tenker jeg på nett-tjenester eller kontanter. Banken tar på seg makten til å gjøre som de vil uten tanke på forbrukeren og dennes ønsker. Enda mer latterlig blir det når en i realiteten som forbruker, faktisk snart gjør hele jobben for banken.

I tillegg har neppe norske banker tjent mer penger enn bankene gjør for tiden. Det må vel kalles for grådighet. Så tilbake til Flekkefjord Sparebank. Banken ser ut til å ha en strategi på å bygge ned ansatte og bli kun en nettbank for alle tjenester. Det hele står i en spesiell kontrast når en ser at det åpnes nye bankavdelinger andre steder. Vi som kunder har visst ingen betydning lenger og føler oss satt til side fordi vi kun er i veien for det jeg vil kalle grådighet. Det er helt berettiget å påstå at det er helt på trynet.

Hvor lenge vil vi finne oss i dette?

Vurder andre alternativer er min anbefaling.