Kampfakta

Hægebostad - Hidra 0-1 (0-0)

Mål: 0-1 Christoffer Bruhjell Log (89)

Gule kort: Thorstein Log, Dan-Christer Virak og Jahn Ove H. Tønnessen, Hidra og ett til Hægebostad

Dommer: Abdallah Tarik Qashua, MK

Tilskuere: 65

Kollemo stadion kunstgress

Hidra la seg lavt innledningsvis og overlot til hjemmelaget å styre spillet. Det viste seg imidlertid tidlig at det skulle bli gode muligheter for å presse frem gunstige brudd, og selv om det ikke ble uttelling i løpet av førsteomgangen, hadde Hidra god kontroll bakover. På midten leverte parhestene Nicolay Nilsen og Christoffer Bruhjell Log stødig spill og på topp kan det rapporteres om en Steffan Larsen i godt slag. Rundt midtveis i omgangen var begge lag farlig frempå; først ved Christoffer Bruhjell Log som traff tverrliggeren med en fin avslutning, før Hægebostad kom alene gjennom, men ble hindret av oppofrende spill fra Tor Gunnar Skarpenes og burvokter Christian Glendrange.

Hjemmelaget tok mer over i andreomgangen, dog uten å skape de helt store sjansene. Kampen hardnet til, og ble preget av dueller og frispark. Mot slutten av kampen virket Hidra godt fornøyde med et 0-0-resultat, men Christoffer Bruhjell Log ville det annerledes. Etter å ha danset rundt med et par motstandere satte kan ballen kontrollert inn i det lengste hjørnet fra 18-19 meter, og sørget med det for en sterk borteseier.

Dette var mest av alt en lagseier, men vi lot oss imponere av Steffan Larsens iherdige jobb på topp samt arbeidsjernet Oskar Larsen Fidje som løp til krampa tok ham.