Sommeren er over, og dommer Bjørnstøl fikk god bruk for sin høstfargede kortstokk etter hvert som temperaturen steg på matta. Førsteomgangen var en forholdsvis jevn affære. Bortelaget stilte godt forberedt og matchet Hidra bra i duellspillet på midtbanen, men ble som regel bryskt avvist av stopperkjempen Tor Gunnar Skarpenes. Fremover i banen var Hidra klart farligst, og spesielt Oskar Larsen Fidje burde nok tegnet seg i målprotokollen før hvilen. Stopper Skarpenes var også nær scoring da han bøyde et frispark over muren, men FLIKs iltre keeper leverte et tigersprang og fikk fistet ballen unna nettmaskene.

Like før pause var det imidlertid bortelaget plutselig få uttelling da de fikk frispark i en god skuddposisjon og utnyttet den muligheten på best mulig vis.

Justeringer i pausen

Etter noen justeringer i pausen, ble det heldigvis for Hidra kjapt balanse i regnskapet. En fin opprulling endte med at målsniken Christoffer Lund fikk sendt av sted et skudd med keiva, via en forsvarsspiller og inn i nærmeste hjørne. Ledermålet kom kort tid etterpå. Tor Einar Larssen jobbet til seg et langt utspill fra Morten Åtland og fikk servert Christoffer Bruhjell Log, som kom på et sugende løp fra midtbanen. Den var nok ikke helt ferdigscoret, men yngstebror Log er sikker på labben og sørget for 2–1 med sitt første mål i Hidra-drakt.

Mye av lufta gikk nå ut av bortelaget, men et siste krumspring skulle de komme på; et flott innlegg fra venstrekanten ble headet i mål, men dommer Bjørnstøl annullerte for offside. Der var nok Hidra mildt sagt heldige.

Kort tid etterpå kom den siste spikeren i FLIK-kista; Jahn Ove Tønnessen, for anledningen venstreback, lurte seg oppover og dunket ballen i nærmeste kryss fra rundt 30 meter. Resten av kampen ble en nokså behagelig parademarsj der hjemmelaget med litt mer hell og presisjon kunne økt ledelsen ytterligere, men 3–1 sto seg kampen ut.

Hidra klatret dermed opp på andreplassen foran Hægebostad, og det lille som gjenstår av sesongen vil for Hidra dreie seg om å prøve å holde rødtrøyene fra de indre bygder bak seg på tabellen.

Kampfakta

Hidra – FLIK2 3–1 (0–1)

Mål: 0–1 (45), 1–1 Christoffer Lund (47), 2–1 Christoffer Bruhjell Log (55), 3–1 Jahn Ove Tønnessen (69)

Gule kort: Christoffer Bruhjell Log, Steinar Danielsen, Stefan Jensen og Jahn Ove Tønnessen (Hidra) og fem til FLIK2

Dommer: Kjell Arve Bjørnstøl, Lyngdal

Tilskuere: ca. 30

Myran Stadion