Førsteomgangen startet rotete der Hidra sjelden klarte å få i gang noe spill langs bakken, mens hjemmelaget for det meste møtte veggen i form av en solid forsvarsfirer hos Hidra. Det lille som smatt igjennom ble høflig, men bestemt avvist av Christian Glendrange i Hidra-buret. Man satt vel uansett med en følelse av at ting etter hvert kom til å bikke Hidras vei, og bortelaget tok ledelsen da stopperen Alf Erik Ulland tok på seg danseskoene og herjet vilt i mellomrommet før han fant debutanten Rudi Eilertsen på venstrekanten. Hans presise innlegg ble nådeløst omsatt i scoring av den fremdeles lettbeinte Tor Einar Larssen.

Få minutter senere var Ulland og Eilertsen på farten igjen; sistnevntes perfekte corner fant førstnevnte på lengste stolpe, og plutselig så ting nokså blytungt ut for hjemmelaget. Inn mot pausen var de imidlertid småfarlige, og Glendrange måtte igjen i aksjon da en kvikk ving ble spilt igjennom, men uten resultat.

Etter pause gjorde bortelaget et par taktiske omrokkeringer, og kombinert en liten medvind førte det til at MK knapt kom seg over midtbanen. Mandalittene hadde en ambisiøs plan om å spille seg ut bakfra, men ble rett og slett presset i senk. Hidra spilte seg til flere sjanser i åpent spill, og var hele tiden livsfarlige på dødballer. At klokken passerte 70 minutter før 0-3 kom, er nesten et lite mysterium. Da satte løpsmaskinen Nicolay Nilsen inn presset, og hjemmelagets keeper endte opp med å servere Tor Einar Larssen ballen på åpent mål. 0-3.

0-4 kom da utrettelige Steffan Larsen jobbet til seg ballen inne i MKs 16-meter og serverte Christoffer Lund en ferdigscoret pasning på åpent mål.

Det ble i det hele tatt en kontrollert og grei seier til Hidra, til tross for at hjemmelaget fikk en redusering på overtid.

Kampfakta

6. divisjon, avdeling 1 Agder

Mandalskameratene2 - Hidra 1-4 (0-2)

Mål: 0-1 Tor Einar Larssen (31), 0-2 Alf Erik Ulland (35), 0-3 Tor Einar Larssen (72), 0-4 Christoffer Lund (84), 1-4 (90)

Dommer: Frank Gilbertson (Kvinesdal)

Gult kort: Jahn Ove Tønnessen (Hidra) og ett til MK

Idrettsparken kunstgress