BOBILCAMPEN I Flekkefjord ble i 2021 kåret til Norges aller beste. Det var bobilcamperne selv som ved avstemning pekte på campen som ligger flott til ved sjøen, i umiddelbar nærhet til byen, vestvent med gode solforhold. Bare det at den ligger i Flekkefjord burde være grunn nok. Hver eneste helg gjennom hele året er plassen full av bobilentusiaster som tilbringer ovale helger i småbyen. Gjestene bruker byen og legger igjen penger i våre butikker. Det er med andre ord et svært viktig område for Flekkefjord, totalt sett.

DET ER derfor helt nødvendig at man tar signaler fra bobilfolket på største alvor. Når de klager på renhold og kapasitet i containeren inneholder sanitæranlegg, så er dette en forhold som vi ikke kan overse. Tvert imot: Dette er en sak som må fikses umiddelbart, fordi det dreier seg om den anseelse som Flekkefjord skal ha i det etter hvert så store bobilmiljøet. Et dårlig rykte spres fort og kan endre folks oppfatning av Flekkefjord som bobildestinasjon. Derfor er det viktig å ta dette på det aller største alvor.

ANSVARLIG FOR bobilccampen i Flekkefjord, næringssjef Hans-Egill Berven kan opplyse om at på grunn av nettopp stort belegg på bobilcampen så vil renholdet fremover oppjusteres. Det er bra. Vaskefrekvensen økes fra to til tre ganger i døgnet hele uka i høysesongen, noe man håper og tror skal forbedre tilbudet til bobilgjestene. I tillegg er også en lekkasje i sanitærmodulen nå er utbedret.

BOBILCAMPEN I Flekkefjord er svært viktig. Plassen fylles opp tidlig i uken – og Berven uttalte til Agders sommeravis at folk måtte komme tidlig i uken for å få plass. Det er et godt tegn. Det er derfor viktig at man nå får på plass en langsiktig avtale med grunneier som utvider plassen, slik det har vært snakk om. Det er viktig at man nå får en avklaring på disse spørsmålene, slik at man får en sikkerhet for den fremtidige bruk av området.

BOBILTURISTENE ER utvilsomt viktige for Flekkefjord - og de aller fleste trives så godt at de kommer tilbake, uke etter uke. For å beholde statusen må man legge listen høyt i forhold til renhold og orden. Derfor er vi glade for at kommunen tar innspillene fra brukerne på alvor.